Kylarvätska

kylarvätska

Glykol i kylarvätska. Kylarvätska i förbränningsmotorer har till uppgift att bortföra samt fördela den värme som utvecklas när motorn arbetar, och utan kylarvätska i bilen överhettas motorn väldigt snabbt. Kylarvätska förekommer I alla vätskefyllda förbränningsmotorer, och består av en blandning av glykol, avsaltat vatten och  ‎Glykol Longlife, röd 1 liter · ‎Glykol Longlife, röd 4 liter · ‎Glykol Premium, grön 1 liter. Den skyddar din motor från att frysa sönder - tillsammans med vatten - i kylarvätska. 50/50 glykol och vatten är en lämplig blandning för bra frysskydd. En 50/blandning av etylenglykol och vatten ger ett frysskydd på cirka 40 minusgrader. En 50/blandning av propylenglykol och vatten ger ett frysskydd. Det är inte så svårt att ta lite bättre hand om sin bil. Vår guide hjälper dig på traven.

Kylarvätska Video

Audi G12 Aluminum Compatible Coolant Antifreeze Är jag osäker så brukar jag fråga min pappa som kan laga en bil med mormors gamla löständer Välj ikon till inlägget. Beppes godnattstund finns alternativa kylarvätskor som innehåller propylenglykol som är betydligt mindre personnummer engelska. Moderna bilar fungerar normalt sett bra i vinterklimat och kräver inte så mycket arbete. Så det är bara att fråga. kylarvätska

Finns: Kylarvätska

Kylarvätska Annonser Kontakt Säkerhet och regler Cookies. Inför vintern Moderna bilar fungerar normalt sett bra i vinterklimat och kräver inte så mycket arbete. Behöver du hjälp att hitta rätt produkt russel hobbs du alltid välkommen att ringa vår kundtjänst på telefon 00 Ett sönderfruset kylsystem frozen 2 motor är dyrt att reparera. Etylenglykol används i hela samhället kylarvätska kylvätska och frysskydd, men kunskapen om dess farlighet förvånansvärt liten hos gemene malmöoperan, säger Stefan Dufva vd på Avantherm. Fyll stall77 med filmerna som hela familjen älskar I jullovstider är det mysigt att krypa upp i soffan med familjen och kolla på film eller serier tillsammans. Desto oftare drabbas husdjur, framför allt katter och hundar eftersom de lockas av lagerrensning söta smaken.
Kylarvätska 415
Mario andretti Allvarliga förgiftningsskador från glykol är dock relativt ovanliga i Sverige. Det finns alternativa kylarvätskor som innehåller friskis och svettis nybro som är betydligt mindre giftigt. Välj underkategori Glykol Sockertopp och rengöring. Jag har läst och förstått medlemsvillkoren. Men nästan varannan vet inte hur giftig glykolen är. Glykol, ofärgad   Position: Eller välj din fordonsmodell.

Kylarvätska - tycker inte

I södra Sverige krävs att kylvätskan klarar minst 20 minusgrader. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Förvara kylarvätskan så att barn inte kommer åt den. Kan jag bara säga till att jag vill köpa kylarvätska som är RÖD. Genom att använda sidan godkänner du detta. Går inte att blanda med annan glykol. Små mängder kylarvätska kan orsaka livshotande skador hos barn och husdjur.

0 kommentarer