Al bundy

al bundy

Eller snarare Ed O'Neill, men han nog mest känd för just Married with Children och karaktären Al Bundy. På senare år har han även blivit känd i serien Modern Family som Jay Pritchett. Båda är bra karaktärer och Ed kan skådespela. Modern family är dessutom en bra serie, värd att se om ni inte gjort det. Våra värsta år (engelsk originaltitel Married with Children) är en amerikansk TV-serie av typen situationskomedi. Serien handlar om en dysfunktionell familj från Chicago. Serien skapades av Michael G. Moye och Ron Leavitt. Våra värsta år var den första TV-serien i FOX Networks historia som visades på bästa  ‎Katey Sagal · ‎Christina Applegate · ‎Ed O'Neill · ‎David Faustino. Ed O'Neill, som spelade Al Bundy i den populära tv-serien ”Våra värsta år”, gör comeback i tv. Han ska spela den hårdföre polisen Joe Friday i en ny version av tv-serien ”Dragnet” som börjar sändas nästa år. ”Dragnet” är en klassisk amerikansk tv-serie från talet som även blev en populär film på.

Al bundy - sims

Låten innehöll hennes sång i största delen av låten, medan Aykroyd sjöng refrängen. År arbetade hon som bakgrundssångare för olika sångare, bland annat Bob Dylan och Tanya Tucker. Ofta när det är allvar så tar han på sig sin blåa fotbollströja från Polk High, vilket var namnet på hans High School. På senare år har han även blivit känd i serien Modern Family som Jay Pritchett. Han berättar ofta om sina glansdagar som football-stjärna i highschool. I serien får tittarna följa familjen Bundy.

Al bundy Video

Al Bundy's Interview with Ms Blaub al bundy

Al bundy - Polisen kte

De flesta avsnitten handlar om hur Al smider planer som alltid går i stöpet på grund av hans komiska knasigheter och konsekventa otur. Love and Marriage sjungs av Frank Sinatra. Detta ledde till att hon blev tillsatt rollen som Peggy Bundy i sitcomen Våra värsta år , där hon spelade den underklassade, sexlängtande hustrun till skoförsäljaren Al Bundy. Hon är en blekt blondin som uppfyller de flesta bilder av en typisk " bimbo ". Sista avsnittet sändes i amerikansk tv den 9 juni Hon gillar att reta familjen Bundy med sin enerverande humor men råkar ofta ut för något elände till slut. I oktober blev hon tvungen att göra ett nödvändigt kejsarsnitt sjunde månaden av graviditeten, vilket slutade med en dotter i fosterdöd.

0 kommentarer